Med beliggenhet på et lite høydedrag, midt i Heimdal sentrum, har Kirkeringen 2 en optimal plassering i det sentrale bydelsbildet – Beste tomta på Heimdal

 

 

Nye leiligheter – på et lite høydedrag i Heimdal sentrum

74 nye 1-til 4-roms leiligheter fra 27-120 kvm, med solrik beliggenhet.

Tomten grenser mot et skogbelte, hvor en fredet ravinedal sørger for ro, og for at området ikke fortettes. Bo tilbaketrukket, men sentralt.

Høy boligstandard, smarte løsninger og herlig, solrik utsikt vil gå hånd i hånd med dagligvare og den lille kaféen på hjørnet. Gyldne ingredienser av høy kvalitet gir hverdagslivet det lille ekstra.

Er du klar for å forlate eneboligen, eller ute etter din første bolig? På Kirkeringen 2 er mulighetene mange.

Tid for det gode liv – Tid for å leve lettvint

Tid for nabolaget – HEIMDAL

Heimdal er en svært attraktivt bydel i Trondheim kommune, som vokste frem som en stasjonsby etter at Dovrebanen åpnet. I Heimdal kan du bo i rolige omgivelser med kort vei til marka, skole, shopping og med flotte solforhold hele dagen.

Den landlige stasjonsbyen på sørsiden av Trondheim er i endring. For 150 år siden bodde det bare noe få familier på Heimdal, i dag bor det like mange her som i en mellomstor norsk by. Heimdal er blitt en by i byen med egen hovedgate, butikker, serveringssteder, bibliotek, kunstforening og eget 17. mai-tog. Identiteten er sterk og folk herfra er heimdaling, ikke trondhjemmer.

På Heimdal er det gode buss- og togforbindelser og det er enkelt å komme seg til og fra. Med nærhet til flere flotte tur- og friluftsområder er det enkelt å være aktiv.

Tid for det gode liv – Tid for å bo sentralt på Heimdal

Thomas Løbakk

Mobil: 93 02 99 52
E-post: thomas.lobakk@hem.no