På Havstad Torg vil du få alt hva du trenger i umiddelbar nærhet og kort avstand til en sentral hverdag – med vakre naturperler som ligger bare et lite steinkast unna!

Alt på ett sted

På Havstad Torg vil du få alt hva du trenger på ett sted. Her vil det komme tre hus med til sammen 74 leiligheter. På bakkeplan finner du torget; her vil det komme butikker, servering og annen næring. Ønsker du å nyte frisk luft og solrike dager, kan du gjøre det på din private balkong eller på prosjektets felles takhage.

Takhagen vil bli opparbeidet med benker, blomster, trær og busker – her kan du nyte solen hele dagen og bli kjent med dine nye naboer. Bussen stopper rett utenfor, så det er kort tur ned til Midtbyen. Bymarka er bare en liten spasertur unna, og sør for Havstad Torg ligger idrettsanlegget med kunstgressbane.

Transport – til og fra

Med bussholdeplass i begge retninger rett utenfor, og trikken en liten rusletur unna er det enkelt å komme seg til og fra Havstad Torg.

Bussholdeplassen heter Havstad og ligger i Havstadvegen. Herfra har bussene med rute 3 og 13 hyppige avganger til sentrum, i tillegg til ytterlige ruteavganger i rushtiden. Herfra tar det kun 10 minutter med buss inn til kjernen av byen. Det går også direkte ruter mot eksempelvis Pirsenteret, St. Olavs Hospital, NTNU Dragvoll og NTNU Gløshaugen. Byåsveien er valgt til framtidig MetroBusstrasé.

En enklere hverdag

På bakkeplan finner du Torget. Her åpner en stor og innbydende Kiwi-butikk med moderne fasiliteter, og en stor frukt- og grøntavdeling.

Nyt en praktisk hverdag hvor du slipper å kjøre innom dagligvare på vei fra jobb – her kan du handle når du kommer hjem, eller stikke en snartur ned når du er hjemme. Det vil også åpne servering med uteservering og annen næring med blant annet apotek. En enklere hverdag på Havstad Torg – med det meste du trenger på ett sted.

Jeg ønsker informasjon






    Thomas Løbakk

    Mobil: 93 02 99 52
    E-post: thomas.lobakk@hem.no