26. september 2022

Senteret utvides og det vil komme nye moderne boliger på toppen. Her får du alt du trenger i umiddelbar nærhet; torg, kjøpesenter, takhage og topp moderne leiligheter, omkranset av vakker natur.

Nå er det kun få leiligheter igjen i trinn 1 av Melhustorget. Salget på første hus av trinn 2 har også vært formidabelt og nå er neste hus i dette trinnet ut i salg! Selv om mye er solgt så er det ingen grunn til å fortvile. Vi har fortsatt 22 ledige leiligheter, og du vil finne mange fine løsninger enten du er ute etter en litt mindre 2-roms eller større 3-roms.

I tillegg til torg og kjøpesenter på bakkeplan kan du nyte frisk luft på den grønne og frodige takhagen som til sammen rommer omkring 10 mål. Takhagen vil bli en oase midt i sentrum hvor du kan rusle rundt eller sette deg ned med en god bok, mens du kan la barna boltre seg på lekeplassen.

Følg med på oppdateringer fra byggeplassen, på Melhustorgets hjemmeside: Statusoppdateringer – Melhustorget eller les mer om Melhustorget på prosjektets hjemmeside: Melhustorget