11. august 2020

Velkommen til en ny boligdrøm på Byåsen – alt på ett sted!

Lørdag 15 og søndag 16. august starter salget på Havstad Torg! Det vil ikke bli avholdt et stort salgsmøte, men du kan booke tid med megler. På den måten får du den oppmerksomheten du fortjener. Finn din drømmeleilighet – book nå!

På Havstad Torg vil du få alt hva du trenger på ett sted. Her vil det komme tre hus med til sammen 74 leiligheter. På bakkeplan finner du torget; her vil det komme butikker, servering og annen næring. Ønsker du å nyte frisk luft og solrike dager, kan du gjøre det på din private balkong eller på prosjektets felles takhage. Takhagen vil bli opparbeidet med benker, blomster, trær og busker – her kan du nyte solen hele dagen og bli kjent med dine nye naboer. Bussen stopper rett utenfor, så det er kort tur ned til Midtbyen. Bymarka er bare en liten spasertur unna, og sør for Havstad Torg ligger idrettsanlegget med kunstgressbane.

På Havstad Torg vil du få alt hva du trenger i umiddelbar nærhet og kort avstand til en sentral hverdag – med vakre naturperler som ligger bare et lite steinkast unna! Book tid med megler nå – finn din drømmeleilighet!